Пропаганда Трампа небагато корисного для себе зможе взяти з інтерв'ю Путіна, - український дипломат

Олександр Хара, експерт з питань зовнішньої та безпекової політики "Центру оборонних стратегій" зазначив кілька цікавих моментів у інтерв’ю російського диктатора Володимира Путіна з американським журналістом Такером Карлсоном, передають Патріоти України.

"Я його продивився все і, ви не знаєте, мені воно дуже сподобалося. Сподобалося з кількох причин. Перше, ми бачимо прогресивний змішаний біполярний афективний розлад фюрера "русского миру". Він наговорив там багато таких речей, які на голову не налазять, що називається, він обурив і поляків, я думаю, що й німців, і багато кого ще. Нічого не сказав нового і, мені здається, це найкраща річ, яка відбулася під час цього інтерв'ю. Якби він підготувався краще зі своїми пропагандистами, з КДБістами, вони могли б запустити в американський інформаційний простір ті речі, які б розіграли трампісти", - розповів Хара.

Він наголосив, що в інтерв'ю російського диктатора було кілька ідей. Зокрема, що Байден винен, бо не хоче тиснути на президента України щодо перемовин; що Путін готовий до перемовин, згадав голову фракції "Слуга Народу" Давида Арахамію та Бориса Джонсона, який буцімто зупинив Володимира Зеленського підписати мирну угоду.

"Це інтерв'ю дуже гарно показало неадекватного старигана, який живе у своєму умовному світі, він може бути задоволений "історією", але з іншого боку він не задоволений тим, що Сполучені Штати завжди не враховували інтереси Російської Федерації. За великим рахунком трампістська пропаганда мало що може взяти з цього інтерв'ю, уже велика кількість мемів пішла і це велике задоволення читати. Могло бути й набагато гірше, я трохи хвилювався, думав, що Такер Карлсон міг привести з собою певні меседжі для Путіна від Трампа. Таке вже було, пам'ятаєте, генерал Майкл Флінн, який фактично був у засуджений за спробу домовитися з іншою країною поки він ще не був призначений на посаду. І мені здавалося, що Такер Карлсон має таку місію, але за результатами інтерв'ю, скоріше за все, цього не було і більше аніж оця картинка нічого не було", - підсумував експерт з питань зовнішньої та безпекової політики "Центру оборонних стратегій".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...