Пропагандисти Кремля спробували видати шеврони з гербом і прапором Удмуртії за відзнаки "канадських найманців" ЗСУ, але щось пішло не так

У сюжеті російського пропагандистського "Первого канала" шеврони із символікою російської Республіки Удмуртія подали як такі, що нібито належали "канадським найманцям" Збройних сил України. Про це 16 квітня в Telegram повідомило Udm-Info, передають Патріоти України.

Видання зазначає, що "канадськими найманцями" військовослужбовців з Удмуртії "Первый канал" назвав 14 квітня у випуску новин для далекосхідних регіонів. "Прапор і герб Удмуртії назвали відзнаками канадських найманців, які воюють на боці ЗСУ. Потім епізод вирізали із сюжету і жителі центральної частини Росії його вже не побачили", – наголошує Udm-Info.

Вирізаний епізод видання опублікувало. У ньому пропагандист Гусейн Гусейнов спілкується з російським окупантом із заблюреним обличчям, і той демонструє російські й українські шеврони, знайдені на полі бою.

"Було знайдено трофеї у "200-х", виходить, українців. Шеврони України, виходить, шеврони Канади. Канадські шеврони, виходить. Герб", – каже окупант, демонструючи символіку Удмуртії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...