"Пшонка до нього їздить у гості": Зрадник Царьов розповів, де зараз мешкає Янукович

Зрадник та колаборант Олег Царьов розповів, де зараз мешкає президент-утікач Віктор Янукович. Про це інформують російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Він спростував інформацію про те, що Янукович володів будинком у підмосковному селищі Шервуд, який днями захоплював стрілець. За словами Царьова, Янукович лише орендував особняк протягом деякого часу після того, як приїхав з Ростова.

«Думаю, що якби це був будинок Януковича, то він не стояв би пустим. Він має будинок у Підмосков'ї, але де саме, я ніколи не цікавився. До нього їздять колишній генпрокурор України Пшонка, колишній голова його адміністрації Клюєв, Якименко – ексначальник СБУ. Ці люди не спілкуються з пресою, і я з ними не спілкуюсь», – зазначив Царьов, наголосивши, що зараз Янукович проживає у Підмосков’ї.

Царьов також додав, що крім нерухомості неподалік Москви експрезидент України володіє найбільшим та одним із найкращих мисливських господарств у Сочі, заради якого він «відхопив» частину заповідника. За його словами, туди часто приїжджають друзі-мисливці Януковича.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.