"Путін може анексувати Білорусь в будь-який момент, і ніхто не врятує", - історик

Лукашенко не цікавить ні Путіна, ні Євросоюз. Однак незалежна Білорусь гарантує європейську безпеку.

Росія може анексувати Білорусь в будь-який момент, коли захоче, а врятувати країну не зможе ніхто. Таку заяву зробив Юрій Фельштинський, дослідник новітньої історії Росії, доктор історичних наук, автор і співавтор багатьох досліджень, велика частина яких негласно заборонена до публікації в Росії, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"У Лукашенка немає майбутнього, як не було його у Мілошевича. Але аншлюс Білорусі Росією це, як не сумно, прерогатива Росії. Путін може анексувати Білорусь завтра, якщо захоче. Заступитися за цю країну ніхто не зможе. Звичайно, буде опір. Звичайно, будуть жертви. Звичайно, буде осуд Росії Євросоюзом (при мовчазній підтримці Путіна Трампом). І тим не менше врятувати Білорусь буде неможливо", – вважає він.

За його словами, Лукашенко не цікавить ні Путіна, ні Євросоюз. Однак незалежна Білорусь гарантує європейську безпеку.

"Білорусь – плацдарм для російського вторгнення в Східну Європу. Ця банальна істина відома всім, хто хоч раз подивився на європейську карту. На все це накладаються американські президентські вибори 3 листопада. Якщо Трамп програє, Путіну слід поквапитися з окупацією Білорусі. Якщо Трамп залишиться на другий термін – можна не поспішати", – вважає Фельштинський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...