"Путін не хоче залишати посаду": Фейгін розповів про наслідки арешту військових у Москві

Російський президент Володимир Путін не готовий до варіанту, за яким він остаточно передасть комусь з оточення свою владу. Про це в ефірі FREEDOM розповів російський юрист Марк Фейгін, передають Патріоти України.

За його словами, найвірогідніша кандидатура на пост президента - Микола Патрушев, але з ним схема передачі влади, як з Медведєвим, не пройде. "Путін готовий передати владу тільки самому собі, більше нікому. Придумати таку схему, за якої він якби і сховався, то мав шанс повернутися, як було з Медведєвим. З Патрушевим і сімейством таке не пройде. Добровільний варіант такої зміни я виключаю", - сказав Фейгін.

Юрист мало вірить у держпереворот. Говорячи про таємний арешт військових у Москві після вибухів на Кримському мосту, Фейгін уточнив, що його друзі, які проживають або працюють в центрі столиці, ніяких слідчих заходів не бачили.

"Мова йде не про масштабну акцію, а про забезпечення заходів. Вони потрібні для того, щоб мабуть поміняти когось із керівництва. Просто відставити і призначити когось наступного. Я не думаю, що мова йде про якусь силову складову. Принаймні, поки що. Ніхто нічого не бачив. Ніхто нічого не підтверджує поки. Може, це не видно оку. А якщо це не видно оку, значить, йдуть якісь оперативні заходи. Те, що когось знімуть, когось залишать - може бути так", - припустив Фейгін.

Він також додав, що в разі продовження поразок Кремль буде змушений "кинути народу кістку", що узгоджується з варіантом про перестановки в Міноборони Шойгу або Генштабі ЗС РФ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.