"Путін погрожує йому вбивством": Піонтковський припустив, чи відправить Лукашенко війська в Україну

Лукашенко і Путін домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ. Однак чи означає це, що білоруська армія піде наступом на територію України? Власну думку висловив російський опозиційний публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Він має надію, що Лукашенко не піде в наступ на Україну. За його словами, Лукашенко продовжує петляти, але він боїться, бо Путін погрожує йому вбивством. Він зауважив, що президент Білорусі постійно відступає, і тепер він відступив до межі, що дозволив Путіну зі своїми військами прийти в Білорусь.

"Мені все таки здається, що своїх військових Лукашенко не пошле, проте з його території будуть наступати російські війська. Путін його й питати про це не збирається. Адже Білорусь давно окупована Путіним", – пояснив Піонтковський.

Публіцист каже, що об'єм повноважень Лукашенка моделюється різними структурами. Наприклад,те, що він не посилає білоруську армію – це не лише його вибір, це вибір самих білорусів.

"Лукашенко боїться, що Путін чи білоруська армія його вб'є, якщо він пошле війська воювати проти України. Тому він виляє в цьому "коридорі" можливостей і зараз зупинився на точці, що чинити опір присутнім російським військам на своїй території вже не може", – зазначив він.

Піонтковський додав, що білоруси не підуть у наступ, бо в них полетить вогонь, який буде знищувати наступаючу російську армію.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшла на зміну скандальним Гринкевичам: Форму для ЗСУ почала "шити" невідома компанія з капіталом у 10 тис. грн

понеділок, 20 травень 2024, 22:27

Після того, як Міноборони, через скандал, спровокований розслідуванням ДБР, розірвало контракти на постачення форми ЗСУ із компаніями родини львівських підприємців Гринкевичів, Державним оператором були укладені нові. На ринок цих речових закупівель за...

Ніхто не прийме в ЄС зруйновану війною Україну, - Олексій Кущ

понеділок, 20 травень 2024, 22:16

"Усвідомимо реальний масштаб змін для вступу України в ЄС. Я б сформулював п'ять основних пунктів", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Зниження рівня корупції до суспільн...