Путін та ФСБшна камарілья вбили Нємцова, тепер, можливо, Навального. Певен, що це тільки початок, - волонтер

Кремлю не потрібна потужна опозиція.

"Росія вивчила досвід Майдану та протестів у Білорусі. Тиму, розуміючи, що соціально-політична ситуація в РФ погіршується, а протести набирають силу, вони почали нищити опозицію", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Сьогодні Олексій Навальний, найсильніший представник опозиції втратив свідомість у літаку. Зараз він знаходиться у комі, в дуже важкому стані, в лікарні, попередній діагноз – отруєння. Путін та ФСБшна камарілья вбили Нємцова, тепер можливо, Навального. Певен, що це тільки початок.

Кремль давно розпочав репресії та вбивства, але після зміни конституції і надання Путіну диктаторських повноважень де-юре, більше не потрібно ховати злочинне обличчя Кремля".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...