"Путін вперше в кар'єрі "абсолютно п'яний" з'явився на публіці": Піонтковський пояснив, що сталося

Президент РФ Володимир Путін нещодавно вперше у своїй кар'єрі "абсолютно п'яний" з'явився на публіці. Така витівка російського лідера показує, що йому дуже сутужно. Про це розповів публіцист і політолог Андрій Піонтковський в ефірі "FreeДом", передають Патріоти України.

За його словами, це абсолютно суперечить світлому образу Путіна – такий "спортивний мачо, дзюдоїст, зібрана людина". "Нещодавно він п'яненьким з'явився на публіці, це, до речі, вперше в його кар'єрі. Показує, під яким неймовірним стресом він знаходиться...", – заявив експерт.

За словами політолога, глава Росії був "абсолютно п'яний, розв'язаний". "До того ж, пам'ятаєте, в якій обстановці – це він з келишком шампанського, рукою в кишені ділився думками про те, як знищують інфраструктуру України. По-моєму, ось навіть ті, так звані "герої Росії", яких зібрали, напевно, такі ж фейкові, як матері (мобілізованих – Ред.), вони... дивилися, як мінімум, з подивом на нього...", – додав політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...