Путін все частіше виповзає з бункера: Західні аналітики назвали просту та логічну причину

Владімір Путін минулого тижня здійснив низку "виходів" у світ. Загалом вони минали класично для бункерного діда – божевільний вигляд, неадекватні заяви.

Путін тривалий час відсиджувався у бункері. Разом з тим за останній час кількість його виходів зросла. Бункерний дід залякує росіян та водночас намагається показати, що у нього все в порядку, зазначають Патріоти України.

Зокрема, під час розмови з журналістом Путін наголосив, що "ви можете довіряти тільки мені". Окрім того, бункерний дід позував з келихом шампанського та "вєщав" про те, що "все йде за планом".

На фронті, за словами Путіна, немає "жодних проблем". При цьому про 93 760 ліквідованих загарбників бункерний дід не згадав.

У NYT заявили, що самі по собі появи Путіна – послання диктатора. Він хоче удати, що здоровий, пильний та все ще може керувати.

Путіна не можна засмучувати запитаннями

Цього тижня Путін зустрівся з членами російської Ради з прав людини. Абсолютно даремними фахівцями, зважаючи, що про права людей у країні-терористці навіть не йдеться. Водночас, навіть зважаючи, що Путін проводив зустріч у режимі онлайн, між диктатором та його посіпаками звели ще одну скляну стіну – з запитань.

Бункерному дідові не можна було нагадувати про втрати Росії та будь-які проблеми мобіків. Натомість порадили запитувати про екологію та санкції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...