Путін згадував про це в інтерв'ю Карлсону: Навального напередодні смерті мали обміняти, - Bild

Олексій Навальний, який відбував покарання у колонії, помер напередодні обміну. Про це пише німецький Bild, передають Патріоти України.

Як припускає видання, Навального могли найближчими тижнями або місяцями обміняти на росіянина Вадима Красікова, який убив колишнього чеченського командира в парку Тіргартен у Берліні. Про можливий обмін в інтерв'ю американцеві Такеру Карлсону говорив і сам Путін.

За повідомленням видання Bild, дійсно велися переговори про можливий обмін. У них брали участь представники Росії, США та Німеччини. "Смерть Навального показує, наскільки насправді нестабільна система Путіна. Якби ситуація була стабільною, Кремлю не довелося б саджати до в'язниці, катувати і вбивати опонентів. Для зовнішнього світу Путін поводиться так, ніби він на 100% впевнений у своїй владі. Але цей вчинок показує, наскільки він боїться російської опозиції", — заявив Юліус фон Фрайтаг-Лорінгхофен, очільник фонду Фрідріха Науманна в Москві у 2018–2020 роках.

На думку західних експертів, Навальний, на перший погляд, не становить для Путіна жодної загрози на майбутніх виборах. Однак з'явилися, за інформацією видання, повідомлення про можливу угоду: Росія поверне вбивцю з Тіргартена, а натомість звільнить американського журналіста Евана Гершковича та Олексія Навального. Однак, на думку аналітиків, Кремль явно не хотів цього робити за жодних обставин. Та й загалом, як стверджує видання, Кремль міг бачити все інакше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...