"Путіну треба перемир'я до 15 листопада": Яковина розповів, хто саме та як тисне на Кремль

Російський президент Владімір Путін хоче досягнути бодай якось перемир'я у війні з Україною до 15 листопада. Адже саме на цю дату запланований саміт G20. Ймовірно, Китай, Індія та Туреччина на саміті ШОС у Самарканді висунули ультиматум Путіну: або він завершує війну до саміту G20, або вони приєднуються до санкцій Заходу проти країни-агресорки. Про це розповів російський опозиційний журналіст Іван Яковина, передають Патріоти України.

Хто тисне на Росію

Крім того, цей ультиматум пояснює поспіх російського президента з мобілізацією та анексією українських територій, оскільки вони відбулися саме після саміту ШОС. Ба більше, Путін продовжуватиме ескалацію до 15 листопада, адже хоче завершити бойові дії на своїх умовах.

"Можливо, навіть проведе якісь ядерні випробовування або щось подібне, тому що для нього це вже питання виживання", – припустив російський опозиційний журналіст.

В Індії вже прямо заявляють, що не підтримують порушення територіальної цілісності будь-яких країн, а також виступають проти знищення цивільної інфраструктури. "На Путіна зараз тисне не Захід, на нього дуже тисне Схід, тобто Індія, Китай та Туреччина", – зазначив Яковина.

Як поводитиме себе Китай після 15 листопада

"По-перше, Китай може припинити купувати російську нафту. По-друге – припинити постачання в Росію",
– сказав російський опозиційний журналіст. Так, країна виступає для Росії великим постачальником багатьох товарів, які не перебувають під санкціями, але є критично важливими для російської економіки та "дозволяють Росії жити". Тож, відмова Китаю від постачання може призвести до деіндустріалізації Росії, тобто повернення її на 50 років назад.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...