"Путину "светит" роль нового, но мелкого "Усамы бен Ладена", - політолог Небоженко

Для Трампа важливо пов'язати Китай і Росію в єдину «вісь зла», яка загрожує світовій спільноті.

"Президент США Дональд Трамп заявил, что кризисная ситуация в связи с распространением коронавируса оказалась для США хуже, чем атака на Перл-Харбор и теракты 11 сентября", - пише політолог Віктор Небоженко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Только вместо агрессивных японцев, напавших на США в 1941 году Трамп находит нового врага Америки – Китай с его «виной» в мировой пандемии коронавируса. Тогда вероятно, для России у Трампа, остается роль исламских террористов, организовавших нападение 11 сентября 2001 года на Всемирный торговый центр(ВТЦ) в Нью-Йорке.

А Путину «светит» роль нового, но мелкого «Усама бен Ладена» за его навязчивое желание повлиять на результаты президентских выборов США в 2016 и 2020 годах.

В любом случае для Трампа важно связать Китай и Россию в единую «ось зла», которая угрожает мировому сообществу в 21 веке. И на этой волне выиграть вторые президентские выборы в ноябре 2020 года".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...