"Пихатості вам не займати!": Дружина популярного шоумена порівняла себе з Зеленською на коронації в Англії (фото)

Дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетніка розгнівала користувачів мережі. Вона порівняла себе з дружиною президента Оленою Зеленською. Христина Решетнік розповіла, що вона та перша леді обрали однакове вбрання. На своїй сторінці в Instagram вона показала декілька фото. На них Решетнік та Зеленська позують у пальто від відомої української дизайнерки, повідомляють Патріоти України.

"Цей "лук" я обрала на Новий рік. І тоді отримала безліч компліментів. А днями всі захоплювались цим образом Олени Зеленської на коронації короля в Великобританії. Дуже тішить, що це вбрання від нашого українського дизайнера, талановитої Каті Сільченко. Українські жінки вкотре доводять, що вони найелегантніші, наймудріші, найталановитіші і найвитриваліші", - написала дружина ведучого.

У коментарях з'явилося чимало обурень. Українцям не сподобалося, що Решетнік порівняла себе з Зеленською. Коментатори пишуть:

  • "Пробачте, але це некультурне порівняння. Вам личить, але це як сказати: "Тю, я перша вділа". Може у вас це пальто взяла на показ перша леді... Таке"
  • "Неетично порівнювати "лук" на собі та на першій леді... Неочікувано від вас...Неймовірно красива перша леді і неймовірно красиві ви, але колаж недоречний!"
  • "Погляд в деталях, поділ вашого пальта зроблено дуже неакуратно (так показує фото). Порівнювати себе з першою леді… Ми живемо у непрості часи, багатьом бракує вихованості, а пихатості не позичати".

Христина Решетнік та Олена Зеленська / скриншот

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...

"По 10 годин без світла": Нардеп вразив похмурим прогнозом на найближчу зиму

субота, 18 травень 2024, 14:02

Уряд має вже зараз попереджати українців, що літо, і особливо зиму, доведеться проходити з регулярними відключеннями світла. Таку думку виразив член парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг «Слуга народу» Сергій Нагорн...