Ракети ATACMS переламають хід війни в Україні: Жданов назвав необхідну кількість

Ракети ATACMS переламають хід війни: Жданов назвав необхідну кількість

Військовий експерт Олег Жданов назвав кількість далекобійних ракет ATACMS, які допомогли б Україні переламати хід війни, прискоривши перемогу, передають Патріоти України.

На його думку, потрібно близько 1000 ракет, і "питання перемоги могло б бути вирішене протягом декількох місяців".

"Це балістична ракета з дальністю в 300 кілометрів. Я б, знаєте, як її назвав? Ракета-неберучка. У Росії немає засобів боротьби з цією ракетою. Я думаю, саме тому Росія так істерить постійно, коли піднімається питання: "Дайте нам ATACMS". Якби нам дали 500-1000 ракет, думаю, протягом декількох місяців ми б могли докорінно розв'язати питання цієї війни. Я не кажу, що на 100% перемогти, але хід війни був би зовсім інший. Війна була б більш динамічна, і вона б була на нашу користь", - сказав він.

"Може, нас хтось почує у Вашингтоні, і зрозуміє, в чому суть... Ні на сантиметр не залітали б на російську територію, але покривали б усю окуповану територію України... Хід війни був би зовсім-зовсім інший, і фініш цієї війни був би на горизонті".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.