"Раніше було добре, а зараз - зубожіння та деградація": Окупанти хотіли зняти відео про "покращення" в Маріуполі, але щось пішло не так

В Маріуполі окупанти продовжують активно насаджувати пропаганду про "відродження міста". Місцеві телеканали та пабліки транслюють наративи про будівництво та щасливе життя людей. Проте маріупольці, що залишилися у місті, кажуть зовсім інше. Про це пише Маріупольська міська рада, передають Патріоти України.

У дописі до відео йдеться, що один з окупантів намагався записати пропагандистське відео про життя у Маріуполі. Він звернувся до літньої маріупольчанки з пропозицією розповісти про "покращення". Але жінка у відповідь сказала правду.

"Все побито, все згоріло, люди загинули. Раніше і молоді було добре, і старикам було добре. А зараз 90% людей немає, житла немає. Немає про що говорити", – відповіла місцева жителька.

У дописі повідомляється, що більшість місцевих жителів виїхала з Маріуполя або загинула під час війни. Щоб створити видимість "мирного життя" і русифікувати місто, окупанти завозять у Маріуполь громадян РФ. "Під українським прапором був розвиток, спокій та стабільність. А в окупації лише зубожіння та деградація. І жодна пропаганда не може приховати реальності", – пише Маріупольська міська рада.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...