"Росія є бандитською державою": Експерт розповів, який вплив на війну в Україні матиме смерть Пригожина

Якщо Євген Пригожин дійсно помер, це матиме "незначний" вплив на війну в Україні, але покаже, що Росія - "гангстерська держава", сказав аналітик з питань безпеки і оборони Майкл Кларк, передають Патріоти України.

"Це, безсумнівно, велика новина, тому що, що б це не зробило з війною в Україні, і в якомусь сенсі вплив на війну буде незначним, це підсилює той факт, що Росія є бандитською державою. Їм керують по-гангстерськи зверху до самих низів, а корупція знаходиться на найнижчому рівні", - сказав Кларк.

Він пояснив, що щодо цієї історії необхідна обережність, і більш детальна інформація з'явиться в найближчі 24 години. "На даний момент не очевидно, що він мертвий, можливо, так воно і є, але все ж існує правдоподібна версія, що це може бути свого роду підстава", - додав він.

Можлива загибель Пригожина - деталі

Telegram-канали, пов'язані з групою Вагнера, схоже, підтвердили, що Пригожин загинув в авіакатастрофі сьогодні ввечері. Тіла власника "ПВК Вагнер" Євгена Пригожина і військового командира цього угруповання Дмитра Уткіна виявлені на місці аварії і упізнані. Про це повідомив телеграм-канал ВЧК-ОГПУ, який вважають наближеним до однієї з "веж" Кремля.

Алісія Кернс, британський депутат та Голова Комітету закордонних справ Великобританії прокоментувала авіакатастрофу, в якій, як повідомляється, розбився власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин і його права рука Дмитро Уткін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...