Росія хоче завезти на окупований Донбас будівельників з КНДР, - Центр національного спротиву

Російська Федерація планує завозити будівельників з Північної Кореї на окуповані території Донецької та Луганської областей. Про це домовились на зустрічі російський президент Володимир Путін та голова КНДР Кім Чен Ин, передають Патріоти України.

Як повідомляє Центр національного спротиву, двоє диктаторів також вирішили відкрити в окупованих Донецьку та Луганську "дипломатичні представництва" КНДР. Ці установи сприятимуть завезенню робітників з Північної Кореї та їхньому залученню до будівельних робіт.

"Такі дії Кремля засвідчують відсутність достатньої кількості робітників з території самої РФ чи трудових мігрантів з Центральної Азії, яких вони могли б залучити на ТОТ як для зведення інженерно-фортифікаційної інфраструктури для російських окупаційних військ, так і для будівництва в інтересах окупаційних адміністрацій", - пояснили в ЦНС.

Зазначається, що навесні та влітку 2023 року було зафіксовано спроби загарбників вербувати трудових мігрантів до російської армії. У зв'язку з цим у ЦНС не виключають, що робітничі загони північнокорейців також будуть застосовуватися в інтересах підтримки військ країни-агресорки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...