Росія відрізана від решти світу та позбавлена іноземних інвестицій: Дні Путіна добігають кінця, він встиг спустошити перспективи своєї країни, - Forbes

Спроба військового заколоту глави ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, реакція президента РФ Володимира Путіна та втеча російських олігархів показали крихкість кремлівського режиму. Дні Путіна як російського лідера добігають кінця. Можливо, дуже швидко. Про це у своєму матеріалі для Forbes пише аналітик Гаррі Бродман, передають Патріоти України.

"Було б наївно виключати повторну перестановку керівництва в Москві, в результаті якої біля керма Кремля виявиться військовий чиновник. Але було б також помилкою відокремлювати від шляху наступності перспективи появи громадянського лідера, наділеного здібностями та повноваженнями щодо виправлення старезного стану російської економіки", - написав він.

За два десятиліття свого правління Путін постійно спустошував економічні перспективи країни, яка має один із найбільших у світі географічних ринків, що охоплює сім часових поясів та благословенний багатими природними ресурсами.

"Ми маємо бути готові мати справу з країною, яка може представляти серйозні багатовимірні системні ризики для всіх нас. Світові лідери просто не можуть дозволити собі бути пасивними у цьому питанні", - упевнений він.

За правління Путіна Росію викинули з G8, він поклав кінець демократії, що зароджується, у себе вдома, і він прищепив ще більшу крихкість економіці, яка і без того хитається. Відрізана від решти світу та позбавлена іноземних інвестицій, РФ не зможе мобілізувати ні гроші, ні досвід, які їй знадобляться для відновлення навіть після закінчення війни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...