Росіяни готувалися ще з 2007-го: Буданов розповів про перше заплановане вторгнення

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов стверджує, що війна, яку розв’язала РФ проти України у 2014 році, була неминучою. У Кремлі її планували ще задовго до Революції Гідності та втечі експрезидента Януковича. Про це він розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову, передають Патріоти України.

За словами головного військового розвідника, Росія почала готуватися до агресії проти України ще від 2007 року. “2014 року вони скористалися зручним для них моментом, і в принципі далі ми все бачимо, як воно рухалось. Але вони в той час саме скористались моментом... Не було би подій 2014 року, це б нічого не змінило. Війна між нами була неминучою", - наголосив Буданов.

За даними ГУР Міноборони, повномасштабне вторгнення в Україну Росія планувала у березні 2021 року. Проте плани РФ були викриті. "Тоді було прийнято рішення оприлюднити всі ці матеріали для розуміння іноземних партнерів, і з їх допомогою дипломатично якось цьому завадити. В принципі це вийшло", – розповів Буданов.

Однак, за його словами, росіяни продовжували підготовку до вторгнення, не залишивши ті місця біля кордонів України, в яких вони почали концентруватися між лютим і квітнем 2021 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Угледар, что дальше? - Злий Одесит

субота, 5 жовтень 2024, 8:05

После того, как в предыдущей заметке, я ответил на самый часто задаваемый в последнее время вопрос относительно того, можно было бы удержать Угледар, в этом, попробую ответить, что будет после Угледара. При этом попробую спрогнозировать, во что выльетс...

Народні прикмети на 5 жовтня. Що українці здавна намагалися зробити цього дня, щоб ніколи більше не відчувати нестачу грошей

субота, 5 жовтень 2024, 7:05

5 жовтня за новим церковним календарем (18 жовтня за старим) - день пам'яті великомучениці Харитини Амісійської. За старим календарним стилем - день пам'яті святого мученика Фоки Синопського і пророка Іони, передають Патріоти України. . Харитина жила ...