Росіяни окупували ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

ЗС РФ

Російським Збройним силам на Мар’їнському напрямку вдалось окупувати село Побєда. Про це у четвер, 22 лютого, повідомили аналітики DeepState у Telegram.

Крім того, за інформацією експертів, на тому ж напрямку ворог просунувся біля Георгіївки та посилив тиск на Орлівку.

За даними аналітиків, росіяни також просунулися на Мар’їнському напрямку біля Георгіївки та посилили тиск на Орлівку. Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні не коментував інформацію про захоплення ворогом ще одного населенного пункту на Донеччині.

Водночас, у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 6:00 22 лютого повідомили, що захисники продовжують стримувати противника в районах Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області.

Новомихайлівка на DeepStateFullscreen
Новомихайлівка на DeepState

Там, за інформацією Генштабу ЗСУ, російські окупанти 14 разів намагалися прорвати оборону українських військ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні сили Російської Федерації мають достатньо сил та засобів для подальшого просування. Майор ЗСУ, заступник командира третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін заявив, що на Авдіївському напрямку окупанти продовжуватимуть це робити.

20 лютого аналітики DeepState повідомили, що що ЗС РФ просунулися в районі Ласточкиного Донецької області. Того ж дня стало відомо, що українські військові розгромили колону російської техніки та відбили ворожий штурм у районі Ласточкиного. Також уночі двоє російських солдатів пробралися в село, проте їх ліквідували бійці ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...