Росіяни почали готувати різні проекти для збереження РФ і режиму, як такого, тільки без Путіна, - Мирослав Гай

"Росія, на мою думку, готується до зміни Путіна. З чого я роблю такий висновок? Окрім скандалів всередині армії та ЧВК, заяв Пригожина, Кадирова, відставок Генералів тощо...", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"ФСБ почало готувати альтернативні громадсько-політичні проекти. Також активізувалася умовна опозиція, що імігрувала на Захід. Всі почали готувати альтернативні політичні проекти, аби втримати ситуацію під контролем, якщо відбудеться зовнішня зміна правлячого режиму.

На мою думку, вони почали готувати ці різні проекти для збереження РФ і режиму, як такого, тільки без Путіна. Це моя суб'єктивна думка.

Для України це позитивно в тактичній перспективі, але негативно в стратегічній, бо нас має цікавити розпад РФ на різні моно... та поліетнічні утворення. Але цей процес може тривати десятиліттями.

Якщо ми не хочемо аби наші онуки відстоювали Незалежність в окопах, то такої країни, як РФ бути не має. Це було б вигідно і для народів РФ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти в Вовчанську застрелили інваліда, який не міг ходити (відео)

субота, 18 травень 2024, 13:14

Прокуратура Харківської області повідомила в Telegram 17 травня, що відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу окупантами особи з інвалідністю у прикордонному Вовчанську. Про те, що росіяни розстріляли чоловіка в інвалідному візку в окуповані...

"Ніколи не думав, що буду так робити": Киянин під'єднав смарт-унітаз до повербанка через відсутність світла (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:59

У Києві місцевий мешканець під'єднав свій електронний унітаз до повербанка у результаті відсутність електроенергії через ракетні атаки російських окупантів по критичній інфраструктурі по всій Україні. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Боже, ...