Росіяни показали відео, як Ка-52 ЗС РФ розсипається на льоту: Сподівались - сам по собі, але виявилось "допомогли" ЗСУ (відео)

Російський вертоліт Ка-52 почав розсипатися на льоту, гублячи деталі. Відео, як "Алігатор" розбирається на запчастини, виклали в одному з російських пропагандистських мілітарі телеграм-каналах.

"За час контрнаступу хохли збили нуль літаків доблесних ВКС. Але дещо звичайно траплялося. Тому що життя таке. Так, сподіваюся, при скиданні ПТБ (підвісного топливного баку — ред.), вони взяли і знесли кіль вертольота. Треба розібратися якого хр*на баки кілі відривають. Хто винний. і що робити. Так не повинно бути", — йдеться в повідомленні.

На опублікованих кадрах видно, як вертоліт втрачає кіль. Хвіст Ка-52 тримається на чесному слові.

Після опублікування відео та посту адмін згодом повідомив, що ушкодження вертоліт отримав після зустрічі з українською ППО, яка влучила в районі хвоста.

Пізніше в телеграм-каналі повідомили, що вертоліт повернувся на базу з хвостом.

"Свій хвіст він таки додому притягнув. Синя ізолента настав твій час!", — йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...

"На їх можливості сильно впливають радянські доктрини": Інспектор Пентагону у звіті вказав на сильні та слабкі сторони ЗСУ

неділя, 19 травень 2024, 21:59

Для інструкторів Сполучених Штатів та НАТО, які готують українських військових, є великим викликом змінити мислення підопічних, оскільки українське командування все ще дотримується радянської доктрини ведення війни. Такий висновок оприлюднено у звіті П...