Росіяни просунулися на Куп'янському напрямку, - Defense Express

Росіяни захопили плацдарм на правому березі річки Жеребець у напрямку Борової. Про це повідомив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, передають Патріоти України.

Йдеться про територію західніше села Кармазинівка Сватівського району. "У ворога є окремі тактичні просування навколо однієї ділянки — по горизонталі від Сватового до Борової. Це плацдарм на правому березі річки Жеребець, навколо Кармазинівки і просування в бік до Новоєгорівки. Це просування є тактичним, незначним", — сказав експерт.

На його думку, ворог наступає на цьому напрямку з метою відволікання українських резервів з-під Бахмуту та півдня. У Генштабі ЗСУ ситуацію поки що не коментують. Тим часом просування ворога на Куп'янсько-Лиманському напрямку підтверджують і карти Deep State.

"Якщо на південному флангу виступу біля Кармазинівки вдалося досягнути певної стабільності, то північніше ворог зумів захопити Надію та Сергіївку. Новоєгорівка також під ворожим контролем", — пишуть аналітики.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація під Вугледаром загострилася: Маломуж пояснив, чим для України обернеться втрата міста

субота, 28 вересень 2024, 18:15

Ситуація біля Вугледара на Донеччині може розвиватися за двома основними сценаріями. Зокрема, загроза існує для Покровська. Таку думку висловив генерал армії Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. З його слів, в разі з...

"Єдина правильна відповідь - "все добре": Ольга Фреймут розлютила українців черговим уроком "хороших манер" (відео)

субота, 28 вересень 2024, 16:30

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram, ...