"Російські хакери в 2015 році зламали електронну пошту Меркель", - Spiegel

За оцінками слідчих, хакер завантажив близько 16 гігабайт даних, в тому числі, імовірно, тисячі електронних листів з офісу канцлера.

Російські хакери в 2015 році зламали електронну пошту канцлера Німеччини Ангели Меркель і завантажили тисячі листів, пише Der Spiegel, передають Патріоти України.

За даними видання, 8 травня 2015 року невідома особа під ніком Scaramouche отримала доступ до офіційних комп’ютерів в парламентському офісі Меркель. За оцінками слідчих, хакер завантажив близько 16 гігабайт даних, в тому числі, імовірно, тисячі електронних листів з офісу канцлера.

Слідство впевнене, що за хакерською атакою стоїть “російська спецслужба”.

Розслідуванням кібератаки зайнялися експерти Федерального кримінального відомства BKA, була запрошена юридична допомога 21 країни, понад 300 серверів вилучили для розслідування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...