Російські туристки влаштували бійку через ... парасольку

Конфлікт виник через те, що жителі Сочі спеціально розставили парасольки і лежаки на міських пляжах і змушували приїжджих платити за них, якщо вони лягали поруч.

Відпочиваючі в Сочі туристки влаштували бійку через парасольки на пляжі. Відео інциденту публікує спільнота «Типовий Сочі» у «ВКонтакте», передають Патріоти України.

На ролику видно, як дві жінки в бікіні кричать на місцевого жителя в плавках і вимагають, щоб він прибрав парасольку, при цьому нецензурно висловлюючись. Потім одна з них висмикує парасольку з піску, кидає її в чоловіка і штовхає його. «Якщо треба буде, то я заплачу», - наостанок заявила вона.

Як уточнив очевидець подій, конфлікт виник через те, що жителі Сочі спеціально розставили парасольки і лежаки на міських пляжах і змушували приїжджих платити за них, якщо вони лягали поруч. «Забирають все нехай в одну купу! Якщо хтось хоче скористатися, оплатить, і йому поставлять! Так буде правильно! А ні, тоді безкоштовно нехай стоїть!» - свідчить підпис до публікації.

Коментатори погодилися з автором відео і підтримали невідому туристку. «Люди мають рацію. Хто хоче платити за лежак і парасольку, то нехай бере і платить. А то зайняли всі міські пляжі і мзду збирають», «Тітка молодець», «Охрінів. Потрібно було Сочі закрити, а Туреччину відкрити. Нехай би посиділи без грошей сезон», - обурювалися підписники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...