Російські загарбники захопили ще одне місто на Донеччині, - DeepState (мапа)

Ворог окупував Красногорівку

Підрозділи ЗС РФ продовжують тиснути на позиції ЗСУ відразу на кількох напрямках. Їм вдалось окупувати місто Красногорівку Донецької області. Про це пишуть аналітики проєкту DeepState у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Ворогу також вдалось просунутись в населеному пункті Цукурине Донецької області.

ЗС РФ просунулись в Цукурине

Аналітики також повідомляють, що окупанти просунулись в районі міста Гірник.

Російська армія просунулась поблизу населеного пункту Гірник

За даними DeepState, ворог також має успіхи в районі населеного пункту Любимівка.

Російська армія, військові дії, Любимівка


Ситуація на фронті: що кажуть в Генштабі

В Генеральному штабі на момент написання матеріалу не коментували окупацію міста Красногорівка та просування ворога. Разом з тим станом на 22:00 06.10.2024 військові повідомили, що з початку минулої доби відбулося 99 бойових зіткнень.

"На цей час доби на Курахівському напрямку нараховується 17 бойових зіткнень. Терористи намагалися просунутися в районах населених пунктів Новоселидівка, Гірник, Цукурине, Гостре, Георгіївка, Желанне Друге, Олександрівка та Костянтинівка, на даний час точиться сім боїв", — зазначили там.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Україні є дивовижне село, що походить від столиці стародавньої держави

понеділок, 7 жовтень 2024, 9:24

Село Стільсько, що на Львівщині – провідне місто і за деякими даними столиця Білої Хорватії. Величезне стародавнє городище із цілим підземним містом вражає не лише своїми масштабами, а й величним минулим, зазначають Патріоти України. Стільсько знаходит...

Втрата Вугледару, - Бутусов

понеділок, 7 жовтень 2024, 8:05

1. Значення Вугледару. Оборона Вугледару - справжній подвиг українських воїнів, які два з половиною роки завдавали біля Вугледару росіянам втрати у багато разів вище за наші та відбили два великих наступи о 22-му та 23-му роках. Місто мало ключове стан...