"Ростов на черзі": Гіркін поділився панічним прогнозом через "прильоти" Storm Shadow у Луганськ

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін у паніці через удари далекобійними ракетами Storm Shadow по Луганську. Красномовна реакція Гіркіна з'явилася у його Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Спочатку він поділився новиною про те, що вчорашню "бавовну" в Луганську влаштували далекобійні ракет Storm Shadow. Прогноз терориста на майбутнє не дуже опимістичний для росіян. На його переконання, українці застосовуватимуь тепер все озброєння, яке накопичили у своєму арсеналі.

"Ростов на черзі. І не тільки Ростов", - коротко прокоментував Гіркін.

Storm Shadow знищують окупантів

Схоже, крилаті ракети великого радіусу дії Storm Shadow пройшли бойове хрещення на фронті. Окупанти стверджують, що ЗСУ щонайменше двічі застосували їх для ударів по Луганську.

Сьогодні день у тимчасово окупованому Луганську розпочався з ранкових вибухів. Під час "прильоту" по Луганську є влучання по старій будівлі Луганської академії внутрішніх справ. На території об'єкта з 2015 року перебували російські військові. Можуть бути загиблі та поранені. Пропагандисти вже стверджують, що це були ракети Storm Shadow.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру - ІПСО на тлі візиту Путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...