"Розбещувала молодь і не поважала Іранську Республіку": 19-річна іранка, яка хотіла бути схожою на "Труп нареченої", отримала 10 років в'язниці

За своє життя дівчина зробила більше 50 пластичних операцій.

19-річна іранка була засуджена до 10 років в'язниці за те, що публікувала в соціальній мережі свої спотворені фотографії. Про це повідомляє британське видання The Guardian, передають Патріоти України.

Іранку звинуватили в тому, що вона нібито розбещувала молодь і «не поважала Іранську Республіку». Раніше її вже затримували в 2019 році за богохульство і підбурювання до насильства, а також розбещення молоді та отримання незаконних доходів. Однак потім звинувачення проти дівчини зняли і навесні 2020 року її відпустили.
За своє життя дівчина зробила більше 50 пластичних операцій. На думку західних журналістів, дівчина хотіла бути схожою на Анджеліну Джолі. Сама вона стверджує, що хотіла бути схожою не на Анджеліну Джолі і на героїню фільму «Труп нареченої».
При цьому також відомо, що у іранки діагностували психічні розлади, вона лікувалася в психіатричній лікарні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...