"Це усе була його ідея": "Розсерджені патріоти" Гіркіна після його арешту перевзуваються буквально в повітрі (відео)

Після арешту у РФ російського воєнного злочинця Ігоря Гіркіна за критику на адресу кремлівського диктатора Володимира Путіна прихильники колишнього ватажка терористів «ДНР» почали масово від нього відрікатися. При цьому тим з них, хто встиг вляпатися у так званий «Клуб розсерджених патріотів», довелося перевзуватися буквально в повітрі, зазначають Патріоти України.

Одним із них виявився z-пропагандист Володимир Грубник. «Немає ніякого „Клубу розсерджених патріотів“. Давайте ось без цієї усієї нісенітниці. Є Ігор Іванович, який зібрав навколо себе, своєї особи людей. КРП — це Стрєлков (псевдонім Гіркіна — ред.), насамперед. Не Губарєв, не я, не хтось ще. Це Стрєлков. Ніякої організації як такої немає. Структури як такої немає. Нічого як такого немає. Є один Стрєлков, є його репутація, є його значимість, його величина», — заявив тепер уже колишній соратник Гіркіна.

Відчувши запах паленого, Грубник поспішив публічно запевнити путінський режим, що з КРП він нібито ніяк не пов’язаний, і взагалі, просто «проходив повз». «Це була його ідея. Його ідея, повторюся. Його ідея! Він це пропонував багатьом. У підсумку на цю зустріч прийшло сумарно сім осіб. Включно зі мною, який затесався туди випадково», — запевнив він своїх глядачів, ймовірно, вже до смерті переляканий перспективою потрапити під жорна внутрішньополітичних репресій, розпочатих щодо недостатньо лояльних Путіну публічних осіб після провального путчу ватажка ПВК Вагнера Євгена Пригожина.

Ще більш смішними виправдання Грубника виглядають на тлі посту начебто «опозиційного» до Кремля засновника ФБК Олексія Навального, який несподівано закликав вважати Гіркіна «політичним в’язнем».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СБУ затримала топ-менеджера Енергоатома на хабарі у 100 тисяч гривень - ЗМІ

субота, 28 вересень 2024, 19:43

Директора з контрольно-ревізійної роботи Енергоатому Олександра Скопича затримала Служба безпеки України за отримання хабара у розмірі 100 тисяч гривень. Про це повідомив редактор проєкту Наші гроші Юрій Ніколов із посиланням на джерело в СБУ, передают...

Рух довелось призупинити: На залізничному мосту в Росії стався вибух

субота, 28 вересень 2024, 19:29

У суботу, 28 вересня на залізничному мосту в Самарській області Росії стався вибух. Про це повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України. В результаті вибуху було пошкоджено дві бетонні конструкції, які підтримують залізничне полотно. За сл...