"Ригатєльне інтерв'ю. Лобода не хоче втрачати доходи із РФ, але злякалась там лишитись, як інші відомі зрадниці", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Наше тупєйше созданіє із шоу-бізу Лобода полізло давати інтерв'ю пушкіністанському ВВС. Сидить хлоп з меліруванням і видає із себе культурного журналіста", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Сидить Лобода і видає із себе фахівця галузі.

"Кто такая Тейлор Свифт? Я не чувствую этого артиста…Вот была я Тильдочкой беременна на стадионе в ЛА, все поют, а я не понимаю…"

Дєвочка моя, це трендодавець шоу-бізнесу на пару поколінь вперед. З мізками, відчутною долею патріотизму, соціальної відповідальності. І лише одного поста Тейлор Свіфт в інсті минулого вересня вистачило, щоб в один день майбутніми виборниками зареєструвались 35 тисяч її фанів. 53% американців різних політичних поглядів вважають себе фанатами Тейлор Свіфт.

За її публічне слово ще битимуться кандидати в президенти та конгресмени. Її визнають кращою моделлю для американських підлітків, і ті самі підлітки в тік-тоці з гітарками співають свої пісні в надії на такий самий успіх.

Тобто у Лободи нема банального людського інтересу - дізнатися, хто зараз топ у світі в її професії. Що за команда хітмейкерів працює зі Свіфт? Що таке розривний хіт і як його зробити? Що таке робить та Тейлор у своєму турі, що скрізь на світових стадіонах солдаути і черги з десятків мільйонів людей?

Свєточка размишляєт о пєрспєктівном язикє. Пісні українською вона вважає "всего лишь локальной историей". Власне, ми це побачили на маніпуляціях з "риганіцею".

"Я много делаю песен на украинском языке, эти песни не понятны моей руской аудитории, поэтому я изначально говорила, что не планирую переводить на украинский свои песни, которые были написаны на русском языке. Я буду продолжать писать песни на украинском и русском языках для своей русской аудитории, потому что она очень большая и это люди, которые меня поддерживают. Я знаю, что вопрос русского языка сегодня очень острый в Украине. Но по миру, в Европе люди там, где я выступаю, говорят на русском языке".

Ем.. А в чому проблема "локальної історії"? Чому, коли заходиш в топ-100 Apple Music по країнах - там є французький реп, німецька попса, реп на івриті, попсятина польською і накачані чеські репери. Це нормально і прикольно. І достойно, бо кожен народ має право на свою культуру і самовираження. Із наших - послухайте Лілу45, "Пазл" Кажанна і Клавдію Петрівну - куди тій малєнькой дєвочкє.

Бабьонка не хоче втрачати доходи із РФ. Але злякалась там лишитись, як наші відомі зрадниці. І тепер викручується, як вужиха. Ригатєльне інтерв'ю. Ригатєльна жіночка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...