"Сенс було напружуватись з націоналізацією банку, якщо через головного виконавчого директора той олігарх і далі триматиме руку на пульсі?" - Голобуцький

"І знов трохи про «Сенс-Банк», бо завершення конкурсу на головного виконавчого директора чимдалі ближче, а про зміну фаворитів щось не чути", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Нагадаю, досі фаворитом комісії вважається Олексій Ступак (котрого ЗМІ називають «людиною Фрідмана», російського олігарха, зараз контрольованого ФСБ, бо змушений був через санкції повернутись до Росії, де на нього заведені кримінальні справи). Він реально хороший фахівець, навіть дуже хороший. І в цьому проблема: бо поганий фахівець на чутливій для нацбезпеки посаді в державному (вже 3 місяці, після націоналізації) банку не створить стільки проблем, як дуже хороший фахівець, якщо той контрольований російським олігархом, що знаходиться під ковпаком ворожих спецслужб.
Крім того, це ж дійсно конкурс, при тому нормальний, а не з одного безальтернативного кандидата. Там є мінімум ще двоє претендентів: так само з досвідом, так само авторитетні – але без підозрілого «хвоста» у вигляді контактів (минулих точно і майбутніх можливо, і ЗМІ пишуть, цілком активних теперішніх) з Фрідманом.
Хто б не виграв конкурс, якщо це буде не Ступак – це буде хороша кандидатура і хороший СЕО державного банку. Бо зв’язками не створюватиме зовнішніх небезпек державі під час війни.

Бо сенс було напружуватись з націоналізацією – тобто, з виведенням банку на 82 тис ФОПів, 55 тисяч компаній і 3 мільйони фізосіб з-під контролю олігарха з країни-агресора – якщо через головного виконавчого директора той олігарх і далі триматиме руку на пульсі та впливатиме на фінансову і кредитну політику державного банку, матиме доступ до даних клієнтів (і не тільки – банк же державний тепер)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...