Що відбувається?! Дикий кабан не довіряє прозорому мосту (відео)

Ніякі екстремальні атракціони в світі не можуть зрівнятися з прогулянкою по скляній дорозі навколо гори в Китаї. Ця дорога абсолютно безпечна, але коли ступаєш на неї, мозок відмовляється вірити в те, що ця конструкція здатна витримати вагу людини.

Незвичайна дорога знаходиться в місті Ханчжоу в Китаї. Кожен день по скляній стежці проходять сотні туристів. Ця дорога приваблює всіх бажаючих перевірити себе на міцність, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. Далі - мовою перекладу:

"Просто подняться на вершину горы не самая легкая задача для неподготовленных туристов. Чего уж и говорить о том, как сложно подняться на гору по стеклянной дорожке, которая нависает над пропастью. Не всегда легко смотреть вниз с большой высоты. Сразу начинает кружиться голова и становится не по себе. Представьте, какие эмоции может вызвать у вас прогулка по такой дороге.

Помимо этой необычной дорожки вся природа на горе осталась нетронутой. У туристов есть удивительная возможность не только представить, что они идут по воздуху, но и понаблюдать за дикими животными. Иногда даже происходит так, что сами животные оказываются случайными туристами. Дикий кабан из видео случайно вышел на прозрачную дорогу вокруг горы. Быть может, сначала он бежал по своим делам и даже не смотрел под ноги, а когда опустил глаза вниз, возвращаться уже стало слишком поздно.

Кабанчик очень долго всматривался вниз, пытаясь понять, почему он все еще не катится по склону. К однозначному решению он так и не пришел, поэтому решил идти поближе к левой части тропинки, которая располагается прямо у горного склона. Когда под копытами совсем не осталось поверхности, на которую можно было бы наступить, кабан решил, что дальше двигаться он не будет. «Утро вечера мудренее», — подумал дикий кабан и решил немного поспать, чтобы забыть эту прогулку как страшный сон. К счастью, по камерам видеонаблюдения спасатели заметили, что животное в беде, и сразу же подоспели к месту происшествия. Напуганный кабанчик был выпущен в лес, чтобы начать реабилитацию после такого путешествия.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Україні затримали вугільного бізнесмена з Донеччини

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:53

У п’ятницю, 17 травня, в Україні затримали бізнесмена Віталія Кропачова. Про це повідомили NV у ДБР, передають Патріоти України. У відомстві зазначили, що тривають активні оперативні дії. Причину затримання бізнесмена не повідомили. Віталій Кропачов — ...

Талановитих "винахідників" досі шукають: Пам’ятник Кобзону "продавав" наркотики у центрі Москви (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:45

У Москві пам’ятник російському співаку Йосипу Кобзону, який став одним із символів військової агресії РФ проти України, виявився причетним до торгівлі наркотиками. Про це розповіли у місцевих Telegram-каналах, передають Патріоти України. Як повідомляєт...