Щоб захистити Путіна: Кремль зробить винним Шойгу за Кримський міст, - Інститут дослідження війни

Кремль, очевидно, зробить Міноборони Росії цапом-відбувайлом за вибух на Кримському мосту, щоб відвести провину від президента РФ Володимира Путіна, на адресу якого почала лунати критика. Про це повідомив американський Інститут дослідження війни (ISW), передають Патріоти України.

Офіційної заяви Міноборони Росії з приводу інциденту не було. Російське видання Meduza повідомило, що адміністрація президента Росії розіслала російським ЗМІ інструкцію про те, як слід писати про серйозність ушкоджень моста. Не виключено, що Кремль наказав російському МО зберігати мовчання з приводу цієї ситуації.

Як пише ISW, російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що Росія повинна почати ударну кампанію по критично важливій українській інфраструктурі замість того, щоб "слухати обіцянки російського МО".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.