"​Щось підказує, що арешт зрадника Богуслаєва не завершиться його засудженням та ув'язненням", - журналіст

"Щось підказує, що арешт зрадника Богуслаєва не завершиться його засудженням та ув'язненням. Тому що у нас поки що немає подібного прецеденту. Наші зрадники або спокійно виїжджають за кордон, після чого їх оголошують у розшук, або зникають з поля зору, щоб потім вигулькнути у найнесподіваніший момент і зовсім не в залі судових засідань", - пише журналіст Микола Несенюк у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Згадаймо Медведчука – я писав про те, що після театрального затримання його врешті ніхто не судитиме і не саджатиме. Так само буде і з Богуслаєвим. І не лише тому, що суд над ним нікому не вигідний – занадто багато він може розповісти неприємного, а й тому, що який-небудь Печерський суд може того Богуслаєва виправдати і зобов'язати державу заплатити йому компенсацію за завдані арештом незручності. Чому б ні?

Питання, як на мене, лише в тому, коли саме і під яким саме приводом директора із Запоріжжя відправлять до країни, якій він, як виявилось, увесь час вірно служив. Власне, таких служак і досі повно у тій же Верховній Раді, але їх поки що не заарештовують. Бо коли заарештувати усіх високопоставлених українських зрадників, то на них елементарно не вистачить слідчих та прокурорів, серед яких тих зрадників теж вистачає.

Тому "кейс Богуслаєва" спочатку виконає свою задачу – налякає йому подібних і покаже народу, що СБУ не дрімає, а потім станеться обмін його на наших полонених, що стане приводом для вихваляння влади і зажене у тінь усі неприємні запитання до тих, хто давно знає про зрадників і нічого з ними не робить. Хіба що вигідно співпрацює у певних питаннях.

Одне лише може завадити цьому сценарію – російська сторона не захоче вимінювати вже "відіграного" Богуслаєва. Навіщо він їм без свого заводу? Хіба що він чийсь там кум…".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...