"Щури їдять 200-х, і всім пох*й": Окупант відверто розповів росіянам, що на них чекає в Україні (відео)

Російський військовий з-під Бахмута дохідливо пояснив своїм співгромадянам, що їх може чекати в Україні, якщо вони вирушать сюди як «гарматне м’ясо» міноборони РФ. Відео з його ниттям з приводу ситуації на фронті було оприлюднено в соцмережах, передають Патріоти України.

«Ось мене всі запитують: „Що ви там, тра-та-та, тра-та-та, так?“. Тут війна! Хочете подивитися? Ось вони руки, якими я копаю ось цю ось окопу. Чим глибше зарився, бл*, тим живішим залишився… Хочете подивитися ще? Зараз покажу», — пообіцяв невеселий окупант, почавши свою екскурсію.

За його словами, навколо позицій, на яких окопалися ЗС РФ, скрізь мінні поля, тому пересуватися можна лише стежкою, якою, судячи з опублікованих кадрів, і відбувається ротація ворожих підрозділів.

Крім того, воєнний злочинець також показав тіла своїх убитих поплічників, які ніхто не забирає. «А тепер подивіться. Ось, будь ласка. Ось вона війна, бл*. Один, бл*. Попереду, бл*, 30 осіб лежить, бл*. Не можуть витягнути. Ви собі думаєте, ми тут у бірюльки граємо? Он, попереду все, на*уй, обстріляно… Це все мінне поле. Їб*лом тут клацати взагалі не можна», — пояснив він громадянам РФ, які все ще вірять кремлівській пропаганді.

При цьому загарбник обурився, що вони й гадки не мають про реальний стан справ на фронті, вважаючи, що на війні проти України можна заробити «легкі гроші».

«Ходімо, ще покажу. Все дуже просто. У нас же тут війни немає, ми тут, бл*, х*й др*чимо, як здається декому. Он, пацани тут ховалися… А ось він чєл, бл*. Ще один. Наш, міністерський, бл*. З міністерства оборони. І х*й хто, бл*, чтого, нах*й. І всім пох*й. Ось так от, уже згнив. У нас же немає війни тут. Тут ми так, прохолоджуємося. Бабки отримуємо по 200−230 тисяч…» — іронізує росіянин, зазначаючи, що тіла його товаришів по службі, які валяються навколо, пожирають щури.

При цьому доля самого автора відео на сьогодні невідома.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...