"Щиро дякую Юлії за правду": Політтехнолог звернув увагу на кілька дуже цікавих моментів у мемуарах Мендель

"Почитав дещо з книги Юлії Мендель. Абсолютно не погоджуюсь з хайпом проти неї. В нас кожен цілком має право писати й видавати те, що вважає за потрібне. Так що тут жодних претензій бути не може", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Питання в іншому: власне в цитаті щодо Єрмака. Адже де-факто так воно і є.
--
"Андрію Єрмаку створили занадто серйозний негативний образ […] Як друга особа держави, він перебрав на себе відповідальність за безліч політичних криз".
--
Це Юлія Мендель випадково констатувала оцей статус "другої особи", про який я весь час кажу, просто отак вона відчуває? Чи це було зроблено цілком свідомо і цілеспрямовано, як один зі складників легітимізації цього статусу "друга особа в державі"? З подальшою інституціоналізацією (наприклад, як прем'єра чи навіть зі зміною Конституції як умовного котрогось "віцепрезидента").
Адже Зеленський постійно публічно на всіх рівнях, міжнародному і внутрішньому, підкреслює важливість для нього Єрмака, його непорушний статус. І при тому з точки зору закону "друга особа в державі", котра ще й регулярно "перебирає на себе відповідальність за безліч політичних криз", - ніхто. Але в будь-якому випадку, щиро дякую Юлії за правду".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...