"Сі готується виставити голову Путіна на торги", - політолог

"Намісник північних територій Китаю Володимир Путін прибув у столицю Пекін вклонитися імператору. Він готовий йому задешево продавати газ, самому вкладати останні гроші в газогін "Сила Сибіру-2", пускати на Далекій Схід китайських робітників, які ніколи звідти не поїдуть, і при цьому він вже давно змирився з тим, що не Росія, а лише Китай здатен говорити із Заходом на рівних", - пише політолог Сергій Таран на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Путіну дуже потрібна підтримка Сі Цзіньпіна. Він для нього – остання надія завершити війну в Україні бодай трохи на своїх умовах. Але у Пекіна свої інтереси. Сі запросив Путіна на святкування 10-річчя ініціативи "Один пояс – один шлях". Це не військовий, а інфраструктурний проєкт, за яким Китай будує дороги, мости по всьому світу, пробиваючи торговельні шляхи до Піднебесної. І на святкування Путіна запросили разом з іншими 130 лідерами країн, де Китай може розвивати свою інфраструктуру.

Інтереси Москви та Пекіна зараз не в усьому збігаються. Китаю потрібно гарантувати стрімке економічне зростання. А світова рецесія, спричинена війною в Україні, а тепер і в Ізраїлі, не дасть це зробити. Ну а Путіну потрібна тільки війна. Іншого він просто не знає і не вміє.

Сі, звісно, теж не проти потріпати нерви Вашингтону, аби потім говорити з ним на рівних. Але самому виглядати геополітичним хуліганом Сі Цзіньпіну вже статус не дозволяє. Для цього у нього і є пітерський гопник, на прикладі якого він показуватиме Заходу, що не такий вже і поганий "комуністичний Китай", якщо порівнювати його з "путінською Росією".

Зустріч між Байденом та Сі попередньо запланована на листопад. От на ній Сі і виставить президенту США голову Путіна на торги. Звісно, якщо Захід запропонує хорошу ціну".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...