Скандал із піснею Цоя у Львові: Арестович вимагає покарати нардепку за "шовінізм" та "знущання над неповнолітнім"

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович через суд вимагає покарати народну депутатку Наталію Піпу, яка у Львові зробила зауваження виконавцю пісень Цоя. Він звинуватив нардепку у "розпалюванні міжнаціональної ворожнечі". Про це Арестович написав на своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Ексрадник ОП заявив, що за його поданням Печерський районний суд Києва зобов'язав ДБР розпочати розслідування щодо дій нардепки Піпи, яка у Львові зробила зауваження виконавцю російськомовних пісень Цоя.

"Піпа Наталя вчинила діяння, що має ознаки розпалювання міжнаціональної ворожнечі в Україні (в умовах військового конфлікту, додам), і держава повинна дати свою правову оцінку тому, що сталося. Крім того, фактично скориставшись службовим становищем, вона забезпечила щось, дуже схоже на знущання над неповнолітнім", - заявив посадовець.

Дії народної депутатки Арестович назвав "шовінізмом".

Скандал із піснями Цоя у Львові: що відомо

У червні 2023 року у Львові народна депутатка Наталія Піпа зробила зауваження підлітку, який на вулиці виконував пісні російського виконавця Віктора Цоя. У відповідь на свою адресу почула нецензурні слова.

Згодом хлопець перепросив за нецензурну лексику. Після скандалу неповнолітній повернувся до Одеси, проте пообіцяв ще приїхати до Львова. У Держагентстві з питань мистецтв заявили, що в Україні офіційно не заборонено співати пісні радянського рокмузиканта Віктора Цоя, який загинув ще до розпаду СРСР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького