Сказала, що "на ЗСУ теж задонатили": Українська блогерка під час війни відгуляла пишне весілля за чотири мільйони (фото)

Настя Скальницька, більш відома як Настя Талпа, - серед українських блогерів, хто вихваляється доходами та демонструє своє розкішне життя під час війни. У вересні 2023 року дівчина відгуляла пишне весілля і одразу поділилася знімками зі своєю майже мільйонною аудиторією. Детальніше про лакшері-свято блогерка розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу Okay Eva, передають Патріоти України.

Ефектна блондинка, яку українці можуть пам'ятати за проектом "Пара на мільйон", розкрила вартість весілля та зізналася, хто його оплатив. Обранцем Насті став хлопець на ім'я Богдан Скальницький. Флористка взяла прізвище чоловіка і одразу змінила нік в Instagram. Весілля проходило в одному з комплексів під Києвом, і коштувало парі близько 110 тисяч доларів (понад 4 мільйони гривень). Розкішний захід, за словами Талпи, вони з чоловіком оплатили разом.

"Немає такого, що весілля сплатив він чи сплатила я, ми разом це зробили. Весілля коштувало десь близько 110 тисяч доларів", - сказала блогерка і додала, що на самому святі задонатили "значну" суму на ЗСУ.

Звідки у пари такі кошти, Настя каже ухильно. Щодо її доходу, то основну частину приносить її блог (2 млн. гривень), а чим заробляє Богдан, блогерка каже, що точно не знає. За її словами, сфера діяльності чоловіка пов'язана з автомобілями.

Для Насті Скиталінської це другий шлюб. Першим чоловіком дівчини був бізнесмен Дмитро Талпа, від якого вона народила доньку Меланію. Нині дівчина чекає на дитину від нового чоловіка, і вже відомо, що у подружжя народиться хлопчик.

Популярність Настя придбала після участі у реаліті-шоу Нового каналу "Пара на мільйон", прем'єра якого відбулася у вересні 2022 року. Там вона виборювала перемогу з відомим українським гумористом Марком Куцеваловим з "Ліги сміху". Стосунки Марка і Насті закінчилися одразу після шоу, а сама дівчина чесно зізнавалася, що "прийшла за мільйоном".

"Моїй дитині тоді було 2 роки, я сама виховувала. А тут ще в мене видалили сторінку в інстаграмі і в мене не було грошей, а щоб з нуля піднятися до топ-блогера, це було дуже важко, тому пішла на такий проект", – казала Настя.

З новим обранцем вона познайомилася у 2023 році. В соцмережах Талпа розповідала, що їхні стосунки розвивалися дуже стрімко. "Через 5 днів вирішили жити разом. Через 2 тижні познайомилися з батьками (до речі, я перша дівчина з якою чоловік знайомив із батьками). Через 2 тижні переїхали до будинку. Через 9 тижнів зробив пропозицію", - ділилася вона з підписниками у Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...