"Сьогодні віддавав одному кулю, яку витягли з нього. А він посміхнувся і каже: зате я сьогодні трьох вбив", - Мартін Брест

"Бойовий медик. Не перший раз, не перший рік воює: Бачив вікінгів. Бачив воїнів. … нє, не так. Воно все не справжнє і несправжнє. Війна не така. Зовсім. Про війну ніхто не писав правду. Не знаю, чого. Я щодня бачу поранених. І вони зовсім не такі", - пише військовий та блогер Мартін Брест на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я не можу їх описати одним словом. Не можу знайти спільну рису. Нема за що зачепитися навіть. Бруднючі. Втомлені. З чорними від землі руками. Чорним обличчям. Я не можу зовсім не можу візуально визначити іхній вік. Думаю, що всі вони старші за мене. Хоча це не так.

Сьогодні віддавав одному кулю, яку витягли з нього. А він посміхнувся і каже: зате я сьогодні трьох вбив. В хаті. Він там був, а вони залізли. І повбивав. Може і більше. Але цих - точно.

Без пафосу. Без жодних емоцій. Жодних рефлексій. Звичайний втомлений сільський маленький на зріст чоловічок. Без супер мязів і тренування. Без супер зброї. Просто сьогодні вбив трьох. І ще вбиватиме. Просто так. Бо так треба".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...