Співачка заплатила відступні, Веніамін спілкується з братом: ЗМІ розповіли про позашлюбного сина покійного чоловіка Тіни Кароль

Журналісти розповіли, що у покійного продюсера Євгена Огіра були стосунки до шлюбу зі співачкою Тіною Кароль, в яких народилася дитина. Після смерті чоловіка його колишня сім'я почала зазіхати на спадщину, передають Патріоти України.

Як повідомляється на сторінці "Радіо. Люкс " в TikTok, мама першого сина Огіра могла б претендувати на заміський будинок в Зазим'ї, який Євген подарував Тіні в листопаді 2008 року, і на спортивні машини марки Subaru.

Також жінка могла претендувати на музичний матеріал Тіни. Тобто, на її пісні, адже і Огір, і Кароль були власниками однієї юридичної особи в різних частках. "З часом щодо будинку Тіна спростувала інформацію. Вона пояснила, що він належить тільки їй. А з приводу всього іншого, то вона заплатила відступні. І навіть була не проти, щоб її Веніамін спілкувався з братом. Кажуть, що Тіна фінансово дуже допомагала або допомагає зараз першому синові Євгена", - йдеться в сюжеті.

Стосунки Кароль і Огіра

У 2008 році Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. У цьому ж році у них народився син Веніамін. Однак щасливе сімейне життя закінчилося в 2013-му, коли Огір помер від раку шлунка.

Кароль робила все можливе, щоб врятувати чоловіка, проте хвороба забрала його життя. З тих пір співачка більше не виходила заміж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...