Співала для окупантів, а потім втекла за кордон і згадала українську: Де зараз живе зрадниця Яна Соломко

Співачка Яна Соломко, яка народилася у селищі Чутове Полтавської області і все життя прожила в Україні, але обрала бік країни-агресора, втекла з РФ та заговорила рідною мовою. Ще нещодавно вона в пісні запевняла, що "чекатиме окупантів з перемогою", а вже зараз користується благами цивілізованої Америки, куди турботливо перевезла єдину дочку. Всі свої пости в Instagram, який закритий для користувачів з України, артистка писала російською мовою. Тільки в тому, що датований 1 вересня 2023 року, все змінилося, зазначають Патріоти України.

Де зараз Яна Соломко і як вона "перевзулася"

Проводжаючи дочку до школи, Соломко неочікувано згадала українську мову та підписала фото: "З Днем знань". Мотив цього рішення залишається незрозумілим, адже, як ми писали раніше, українці не бачать постів зрадниці, а росіяни не розуміють української мови.

Як можна побачити з соцмереж співачки, вона поїхала до Америки. У сонячному Маямі, штат Флорида, здобуватиме знання її 7-річна дочка Кіра. Чомусь мама не захотіла, щоб дівчинка навчалася в Росії.

Що співачка казала про війну

Артистка переїхала до РФ незадовго до повномасштабного вторгнення. Фанатам вона бідкалася, що не може забезпечити дитині гідне майбутнє, працюючи в Україні, хоч саме на батьківщині артистка здобула славу.

24 лютого 2022 року на її сторінці зʼявився антивоєнний пост з відео, де артистка слізно просила миру для України. Після єдиного публічного заклику Соломко зникла з медійного простору на 5 місяців, а повернулася вже в піднесеному настрої.

Зірка показала, як веселиться в Росії та веде світське життя, а згодом шокувала співвітчизників ганебним і цинічним кліпом на підтримку окупантів і їхніх дружин.


Пісня фанатки Путіна розповідає про переживання за долю коханого, який "виконує свій обов'язок перед Росією". До речі, у кліпі з'являється монумент "Героям-панфілівцям", а продюсером відео став зрадник Юрій Бардаш.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...