"Співвідношення втрат сильно на користь України": Арестович розповів про хід наступу (відео)

Екс-радник Офісу президента України Олексій Арестович розповів, на якому етапі перебуває український визвольний наступ у війні проти російських окупантів, передають Патріоти України.

"Американці ж заявили, що як тільки будуть введені основні українські сили в бій - ситуація різко може змінитися. Вони ж визнали, що ми не ввели значну частину своїх сил, тому що не створили умови для їх застосування. Ці умови створюються бригадами першої лінії, зараз відбувається формуюча операція, якщо говорити натівською військовою мовою. Наші формують умови для введення в бій головних сил", - сказав Арестович.
Він заявив, що у росіян вичерпуються резерви, а український контрнаступ йде за планом. "Спостерігачі зазначають, що співвідношення втрат сильно на користь України. Це рідко буває для наступаючої сторони - вона зазвичай за класикою несе більше втрат. Тому ми вирішуємо завдання, яке мало хто може з сучасних армій вирішити. Можливо тільки армія США і то в даних конкретних умовах у них були б великі проблеми. Росіяни зазнають втрат, ці втрати накопичуються і одного разу вони проваляться - тоді настане час введення в бій нових сил, ми акуратно це зробимо, скоро будуть хороші новини", - додав Арестович.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"ЗСУ ще можуть відстояти Вугледар": Німецький аналітик назвав головну умову

неділя, 29 вересень 2024, 19:53

Сили ЗСУ продовжують битву за місто Вугледар у Волноваському районі Донецької області, однак ситуація близька до того, що російські окупанти можуть перерізати логістичні маршрути. Таку думку висловив експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке, пере...

Російські окупанти зайняли Маринівку та просунулися біля Новогродівки — DeepState

неділя, 29 вересень 2024, 19:41

Російські війська у Донецькій області окупували Маринівку та просунулись біля Новогродівки. Про це повідомляється в Telegram-каналі аналітичного порталу DeepState, передають Патріоти України.