Спочатку усі почули "громкий хлопок": В Москві спалахнула пожежа у військовому училищі (відео)

В ніч на неділю, 6 жовтня, в Москві спалахнула пожежа у військовому училищі міністерства оборони після ймовірної атаки дрона. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Дрон, ймовірно, атакував військовий навчальний заклад у мікрорайоні Кузьмінки. У мережі повідомляли, що перед пожежею пролунав вибух, після якого мешканці чули звуки, схожі на стрілянину. Поряд з училищем розташовуються стрільбища та автомобільна заправка.

Московське вище загальновійськове командне училище міністерства оборони Росії знаходиться на південному сході Москви. В училищі готують командний склад із вищою військово-спеціальною освітою для механізованих військ та сухопутних військ збройних сил РФ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У ГУР Міноборони показали, як знищили дорогий російський ЗРК "Оса" дроном за кілька сотень доларів (відео)

неділя, 6 жовтень 2024, 16:15

Бійці спецпідрозділу «Крила» Головного управління розвідки Міністерства оборони України виявили та успішно ліквідували російський зенітно-ракетний комплекс «Оса». Про це військові повідомили на своєму каналі в Telegram та опублікували відео, передають ...

Нардеп теж має певну "репутацію": ЗМІ назвали політика, який є бізнес-партнером скандальної глави хмельницького МСЕК

неділя, 6 жовтень 2024, 15:16

Приватне підприємство «Аграрна компанія 2004» нардепа-мажоритарника Сергія Лабазюка майже десять років орендує землі сільськогосподарського призначення сім’ї посадовців з Хмельниччини, яка стала відомою на всю Україну завдяки великій кількості готівки ...