США і Німеччина відреагували на статтю Bild про примушення України до переговорів з РФ

Німеччина і США спростували статтю видання Bild про "секретний план" обмежити поставки зброї в Україну, щоб схилити її до мирних переговорів з РФ. Так, у відповіді уряду ФРН на запит Deutsche Welle говориться, що дане розслідування не має під собою ніяких підстав, передають Патріоти України.

"З самого початку російської агресивної війни США і Німеччина були віддані припиненню російської агресії і досягненню справедливого миру в Україні. І це не може бути нав'язаний мир", - відповіли у федеральному уряді.

У Берліні підкреслили, що Німеччина твердо стоїть на боці України і буде підтримувати Україну стільки, скільки необхідно для захисту від російської агресії. Також наголошується, що уряд Німеччини "знаходиться в постійному і тісному контакті з міжнародними партнерами" і вимагає від Росії виведення військ з України.

"Для федерального уряду ясно: Україна повинна визначити військові та політичні цілі у своїй оборонній боротьбі проти російської агресії. Тільки Україна може призначити дату початку мирних переговорів", - заявили в Німеччині.

Заступник держсекретаря США Джеймс О'Брайєн, коментуючи журналістам матеріал Bild, також відкинув твердження, що Сполучені Штати підштовхують Україну до переговорів. "Ми завжди говорили, що це питання повинна вирішувати Україна", - підкреслив О'Брайєн.

Стаття Bild про "секретний план" для України

24 листопада німецьке видання виданню Bild, посилаючись на джерела в урядових колах ФРН, написало, що США і Німеччина придумали стратегію, як схилити Україну до мирних переговорів з Росією.

При цьому стверджувалося, що Вашингтон і Берлін не збиралися безпосередньо переконувати президента України Володимира Зеленського в необхідності почати переговори, а планували використовувати поставки зброї для досягнення поставленої мети.

Як стверджувало видання, в Україну постачатимуть саме те озброєння і саме в тих кількостях, щоб ЗСУ могли утримувати нинішній фронт, але без можливості звільнити окуповані Росією території.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...