Ставай до стінки, с*чий сину: Ренегату Киві помстилися за "розстріляних" Бандеру й Шухевича. Месники записали відео зі "стратою" запроданця

П'ятеро невідомих зі зброєю в руках записали відео у відповідь народному депутату від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киві, який у День визволення Києва від нацистів розстріляв потрети Романа Шухевича і Степана Бандери, зазначають Патріоти України.

Чоловіки назвалися активістами організації "Фрайкор" і розстріляли портрет Киви. Відповідне відео з'явилося у Telegram-каналі "Інсайдер UA".

"У день пам'яті загиблих тварин від рук людей, хочемо поздоровити від обличчя організації "Фрайкор" головну тварину країни Іллю Киву", - сказав один із чоловіків у масці.

Після вигуку "Слава нації – смерть ворогам" вони з пістолетів та дробовиків відкрили вогонь у встановлене фото нардепа.

Скандальний народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива 6 листопада вчергове зняв провокаційний ролик зі зброєю в руках.

Цього разу він розстріляв з автоматичної зброї портрети представників українського руху опору Степана Бандери і Романа Шухевича, заявляючи, що розстрілює "нацистів", "как деды и прадеды". Відео депутат опублікував у Facebook.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...