"Судячи з усього, Путін планує певну ескалацію в питанні війни з Україною якраз до кінця року", - політтехнолог Голобуцький

"Віцеспікер "Ґосдуми" РФ, голова делегації РФ в Парламентській асамблеї ОБРЄ Пьотр Толстой у вівторок в ефірі "Россия-1" і в себе на телеграм-каналі обурився діями Асамблеї, що прийняла українську резолюцію (котра торкалась і територіальних вод, і російських паспортів на окупованих теренах, і взагалі ролі РФ у війні на Донбасі): "Сьогодні був спекотний день в Асамблеї. Шахрайським, шулерським способом спробували протягнути заяви проти Росії і Білорусії. Вчора нам вдалося ці заяви вилучити з порядку денного. Але сьогодні вирішили піти на зустріч цим бандерівцям і проголосувати загальним складом Асамблеї. Коли ми побачили порушення регламенту, то нічого не залишається, як встати і грюкнути дверима. Насправді, ми один народ, як і сказав президент. Проблема лише в купці негідників, які на Україні владу захопили в антиконституційний спосіб. Їх треба перевішати на ліхтарях. А Україна, безумовно, частина нашої великої Росії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Туди ж долучився і депутат "Ґосдуми" Константін Затулін: "Виникає відчуття, що настає час розв'язки, і воно припадає на час після дня горезвісної української незалежності в серпні. Це, швидше за все, осінь, а восени у нас, як відомо, рахують курчат. ...Щось мені починає нагадувати у Володимирі Зеленському одного грузина української історії - Михайла Саакашвілі, який теж під таким враженням в 2008 році вирішив, що оскільки російської армії не існує, і польська армія краще, скінчилося це відомо чим. ...На нас чекають досить цікаві часи, і, судячи з усього, ПИТАННЯ про те, якою бути УКРАЇНІ ТА ЧИ БУТИ ЇЙ ВЗАГАЛІ, МОЖЕ ВИРІШИТИСЬ ЦЬОГО РОКУ".
--
Як бачимо, офіційні особи РФ цілеспрямовано педалюють зараз тему "самоліквідації" або просто завоювання України ще цього року. З акцентом на дуже неприємних перспективах для Зеленського.
Нагадаю, що саме до кінця цього року президент Байден дав час Путіну на доведення притомності: власне, ті "3-6 місяців, після яких буде прийнято рішення". Судячи з усього, Путін все ж планує певну ескалацію в питанні війни з Україною якраз до кінця року.
Можливо, в Кремля є свій дедлайн, свої крайні строки вирішення проблеми України: або вони це розрулюють буквально найближчим часом, або вже нічого не зможуть зробити. Причина має бути достатньо важливою, щоб прямо іти проти попереджень Білого дому.
Як саме Путін "вирішуватиме проблему України" - інспіруватиме внутрішні заворушення, дійсно форс-мажорну зміну влади, або реалізує план, через який на наших кордонах сконцентрували ще навесні близько 120 тисяч російського війська (лише 10-12 тисяч з яких відвели в рамках "деескалації") - сказати складно. Але те, що День незалежності вони обрали як позначку для якоїсь активності, здається, вже ясно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...