Ситуація стає все більш небезпечною: В Оренбурзі виє сирена, росіян закликають їхати геть (відео)

У зв'язку з небезпечною ситуацією, викликаною аномальною повінню, влада Оренбурга прийняла рішення про термінову евакуацію жителів міста. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Згідно із заявою мера Сергія Салміна, рівень води в річці Урал різко піднявся до критичної позначки у 914 см. При досягненні рівня у 930 см очікується катастрофічне підтоплення нових територій.

В зону ризику потрапили ще кілька районів, крім вже затоплених. "Ситуація гранично серйозна. Повінь може поширитися з надзвичайною швидкістю", - наголосив мер.

У зв'язку з цим оголошується екстрена евакуація. Глава міста наполегливо рекомендує мешканцям вивезти своїх рідних та домашніх тварин із небезпечної зони. Крім того, необхідно негайно зібрати та підняти на височину всі цінні речі, документи та побутову техніку.

Раніше заступник голови Оренбурга Олексій Кудінов попередив, що рівень води може піднятися ще на метр, що призведе до затоплення великих територій. Наразі, на цей час у зоні затоплення перебувають 1517 будинків та 5247 присадибних ділянок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...