"Ситуація з Авдіївкою може перерости в загальне перегрупування на фронтах", - Михайло Самусь

Ситуація з Авдіївкою може перерости в загальне перегрупування на фронтах. Про це заявив військовий експерт Михайло Самусь в ефірі "1+1", передають Патріоти України.

"Ситуація з Авдіївкою може перерости в загальне перегрупування на фронтах. По-перше, у нас новий головнокомандувач, у нього може бути свій задум стосовно того, що відбувається і на півдні, і на сході, Авдіївка, Бахмут тощо. Тому він може реагувати на цю ситуацію по-своєму. У росіян також може бути свій задум. Є інформація (щоправда, вона суперечлива) стосовно того, що росіяни величезне угруповання на Роботине збирають і можуть після Авдіївки провести ще один удар по тих досягненнях, які Україна отримала під час свого контрнаступу", – зазначив експерт.

Самусь пояснив пропагандистська логіку. "Якщо в районі Роботиного вирівнюється також фронт, вони можуть заявити, що "бачите, ми досягли й тут великих успіхів", – сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...