Такою ви її навіть не пам'ятаєте: У мережу "злили" фото Успенської до пластики

Російська співачка Любов Успенська помітно "перекроїла" своє обличчя. Вона настільки не хоче миритися з цифрами в паспорті і віковими змінами, що постійно вдається до послуг пластичних хірургів, зазначають Патріоти України.

Якщо порівняти її нинішні фото і ті, які були зроблені в 2000-му році, різниця відчутна. Раніше у Успенської не було таких великих губ, натягнутої шкіри і чітких скул.

Більш того, вона носила коротку стрижку з чубчиком, володіла струнким тілом і любила зніматися в еротичних фотосесіях. Зараз же Успенську не впізнати, нинішня зовнішність далека від тієї, що їй дала природа.


Як відреагувала мережа

  • "Навіщо губи збільшила? І ці постійні прицмокування"
  • "На людину ще схожа"
  • "Раніше вона не була таким лускунчиком"
  • "Мда, скільки ж над нею попрацювали товариші в білих халатах"

Позиція Успенської щодо війни в Україні

Любов Успенська народилася в Києві, проте кар'єру будувати вирішила в Росії. Коли Путін напав на Донбас і анексував Крим, співачка не промовила ні слова. Тільки зізнавалася в любові російському президенту.

Що стосується повномасштабного російського вторгнення, то у вчинках співачки нічого не змінилося. Вона продовжує мовчати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...

Кубинські найманці ліквідували російського командира на Донеччині, - українські партизани

субота, 27 квітень 2024, 20:54

У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира. Про це повідомляє рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зізнались, що російська військова влада не може контролювати най...